tisdag 20 mars 2012

Rester!
Jag gillar att göra av med rester, både när det gäller mat och tyg. Jag tycker inte om att kasta i onödan! Duk, två kuddar och nu även två grytlappar.. De här tygerna har räckt till en del och än är det inte riktigt slut. Vi får se vad jag hittar på med de allra, allra sista rutorna. =)

När de här grytisarna var klara kom jag på att jag quiltat dem i diket - varför då? Ja, det kan man undra, naturligtvis skulle jag ha quiltat på samma sätt som jag gjorde med duken och kuddarna. Men ibland kör jag bara på och gör och då hänger inte hjärnan med. Så blev det den här gången!

4 kommentarer:

 1. Hittade ännu en kreativ kvinna här i bloggvärlden.
  Jag brukar också sy lappteknik och har gått på kurs i 8 år. Slutade för två år sen och hinner aldrig sy nuförtiden. Tänker nästan varje dag att i kväll så ska jag sy lite men sen gör jag annat i stället. Kul att se allt fint du har sytt.

  annika

  SvaraRadera
 2. Nu har du ett matchande kök då med kuddar, duk och grytlappar. Gulligt!

  SvaraRadera
 3. Missat dina kuddar ..Och nu grytisar ...Jätte fina alster du sytt!! Kram från Varberg

  SvaraRadera
 4. Det gjorde väl inget. De blev väldig snygga. Å jag kom på vad jag ska göra med en massa sparade lappar. Jag svär över att jag har för lite grytlappar och har ändå inte gjort något åt det.....:-)

  SvaraRadera