onsdag 20 oktober 2010

Syhelgsmönster!
PW Quilt och Design har en quiltklubb som håller 4 sy tillsammans-helger varje år. Till varje helg har PW gjort ett nytt mönster till oss medlemmar som vi syr efter. Ofta gör hon flera alternativ, så att alla ska bli nöjda.

Till höstens helg bjöd hon på mönster till "Hundra rutor-kudde". Den var jättefin men jag ville hellre ha en löpare. Naturligtvis skar jag fel och ett tyg räckte inte hela vägen så då fick jag göra en liten habrovink. Den blev riktigt bra tycker jag själv och duken ligger nu på mitt köksbord.

Den här duken var jätterolig om än lite pysslig att göra. Sista handsömnaden gjordes i helgen när jag var i Möklinta på syhelg tillsammans med Hällbyquiltarna från Eskilstuna, Flink i handen från Stockholm och Silverquiltarna från Sala. Trettio tanter var vi med samma intresse, riktigt roligt!! Mycket sömnad och mycket skratt blev det från tidig morgon till sen kväll. Det var inte sista gången...

2 kommentarer:

  1. Så vacker den är. Blev jättesugen nu på att quilta. Men eftersom jag inte gillar ufon så gör jag klart väskan jag håller på med först. Sedan får vi se vad det blir.

    SvaraRadera
  2. Jag tar för barn upp till 10-12 år 100 kr + garnkostnad, damstorl 150kr + garnkostnad. Det blir porto oxå om de ska skickas. Jag hade lite svårt att mejla dej ( eftersom den går direkt till outlook, jag har inte konfigurerat det) men min mejl är bettanholgersson@hotmail.com
    Kram sytanten

    SvaraRadera