lördag 25 september 2010

För omväxlings skull....
...är jag ute i väldigt god tid den här gången.

Vi har ju faktiskt drygt två månader kvar innan det blir dags att öppna första luckan i kalendern. Petronella har tjatat om en egen hemgjord kalender sedan hon var riktigt liten, så där är jag väl inte ute i så god tid med tanke på att hon blev 13 i år. Men bättre sent än aldrig, sägs det.

Jag började faktiskt på kalendern när jag var på min underbara symester i somras. Första veckan på min semester åkte jag till Fläckebo utanför Sala där Gittan Wäfors höll syveckor. Vi sydde från tidig morgon till sen kväll med avbrott endast för måltider, som alla serverades av kökspersonal. Det betyder alltså att vi inte en endaste dag behövde tänka på matlagning eller disk, helt underbart!

Jag fick lite grann gjort på min symester men det har varit dålig fart på bloggandet efter det. Ska försöka skärpa mig.

Jag funderar på om jag ska sy en till likadan kalender och lämna till ridklubbens årliga paketauktion. Får se om jag hinner. =)

2 kommentarer:

  1. Jättefin. Du är så duktig.

    SvaraRadera
  2. Å helt underbar! Så mycket jobb. Jo men det är väl dags att börja med julklappar. Köpte garn och mjukistyger till barnbarnen på Garn och tygmässan i Borås häromveckan. Tur att det är mörkt på kvällarna så man kan sitta vid symaskinen en stund.

    SvaraRadera