onsdag 29 december 2010

Tomtar och körkort!

Jag hade tomtar på loftet ett tag strax före jul, då jag påbörjade inte mindre än tre likadana tomtedukar bara i olika färgställningar. Jag vet inte hur jag tänkte riktigt eller om jag tänkte alls men efter lite extra rush strax före jul så blev iaf en av dem klar och det var ju tur eftersom den skulle ges bort.

Mönstret är AnnAKa´s och hon har ju så härliga och mysiga mönster, jag blir kär i nästan alla. Just det här mönstret tycker jag är så gulligt för att tomtarnas luvor bildar ett hjärta.

Linnetyget köpte jag på Thuns med det här projektet i åtanke. Duken är lättsydd och rolig men just den här tog lite mer tid i anspråk än vad den behövt. Jag fick för mig att jag skulle brodera snöflingor mellan tomtarna så att det liksom snöade ner på dem. Det tänker jag inte göra på resterande två som ligger i lådan och väntar för de vill bli klara före 2012!

Nu är det dotterns mysquilt som har högsta prioritet men känner jag mig själv rätt så smyger det nog in en och annan rolig grej emellan - som den där fina kråkan som jag köpte mönster till på Quiltbiten häromdagen.... =D

Förresten, jag måste ju bara berätta.... Min son klarade körkortet igår!! Vilken lycka, så himla härligt! Och samtidigt lite sorgligt och nostalgiskt, hur kunde han bli så stor så fort??

3 kommentarer:

 1. Vilket härligt mönster. Snyggt. Gratta sonen till körkortet....:-)

  SvaraRadera
 2. Jättefin duk.Va,härligt att din son klarade körkortet.
  Min son kämpar tappert på,hoppas det blir till våren.
  GOTT NYTT ÅR önskar jag dig.

  SvaraRadera
 3. Åh, så fin duk!
  Verkligen söta tomtar. :)

  SvaraRadera