måndag 22 augusti 2011

Vänsömnad!
En klädnypspåse har jag tänkt att sy i ett par års tid och nu blev det äntligen av!
Jag har en vän, Ulrika. Hon är lika quilttokig som jag och vi har börjat att träffas minst en gång/månad för att sy tillsammans, oftast blir det kvällstid. Det är något som jag verkligen kan rekommendera!!

Det är så trevligt att ha någon att sy tillsammans med, inspirationen åker upp på topp och jag är alltid fylld av energi efter våra träffar. Vi gör så att vi planerar vad vi ska sy och syr projekten gemensamt. Jag tror att den här klädnypspåsen var vårt första gemensamma projekt. Den syddes på en kväll och var mycket enklare att sy än jag trodde.

Jag hade förberett lite grann genom att ha broderiet klart när vi träffades men annars gick det på bara några timmar att sy denna skapelse. Den har hängt ute hela sommaren och blivit flitigt använd. Jag kan tänka mig att den får hänga med nästa sommar också sedan är det nog dags att sy en ny. Men det gör ju inget. ;)

Mina och Ulrikas syträffar gör att vi kommer oss för med att sy sådant som vi länge tänkt på men inte kommit till skott med. Både hon och jag upplever att vi får mera sytt nu än innan. Så hugg tag i era vänner och börja sy tillsammans, ni kommer inte att ångra er! =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar