måndag 12 december 2011

Nu du Bibbi!


Nu har jag äntligen tid att blogga om mina hjärtan! =D

Bibbi har lagt ut hjärtan i långa rader; härliga, mysiga, juliga, vackra hjärtan! Jag har bara ett par hjärtan att visa och de är helt olik Bibbis hjärtan.

Mina hjärtan kommer till hälften från Quiltbiten (mönstret) och till hälften från scrapskorgen. Det behövs inga större bitar så det går jättebra att leta där. Jag valde ett naturvitt/beige tyg och ett vinrött med tomtar. Mina julgardiner, som egentligen inte är så juliga men som jag gillar väldigt mycket, går i naturvitt linne och omtagen är djupt julröda. Jag tycker att de passar så bra i mitt gammeldagsa kök och jag ville ha ett par, iaf någotsånär, passande grytisar.

Det gick snabbt och lätt att sy dessa hjärtan och roligt var det. Hade det inte varit för att det är så mycket annat som ska göras nu inför julen så hade jag raskt sytt ett par till. Men så är det! Kanske till nästa år. =)

Den här helgen har vi varit i Tällberg på hotellweekend med julbord med makens företag. Vi var ett gäng som kalasade på god mat och dryck och njöt av den oerhört vackra och stämningsfulla omgivningen. Vi åkte från ett juligt paradis i Dalarna ner till ett snöslaskande Uppland. Nu hoppas jag faktiskt att det kommer lite mera snö och att det blir några grader kallt, för så här vill jag inte ha det nu till jul. Men det hinner ju komma än.

Idag fyller min äldsta son 19 år så vi ska dit ikväll och gratulera. Vi ringde honom på jobbet imorse och sjöng för honom. Min dotter konstaterade vid frukosten att när han fyller 20 nästa år så är det 2012-12-12. Ganska häftigt! =)

5 kommentarer:

 1. Där fick jag!! Dina hjärtan är jättefina... tänk att man kan variera i det oändliga med hjärtan... precis som mmed det mesta! Allt pryder sin plats!
  Ha det gott i den sista delen av adventfram mot lulen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset om skorna... de ÄR bra. Köpte ett par förra vintern!
  Ps. Bristen på avstavning i förra inlägget bjuder jag på :D Ds.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Dina hjärtan blev fina, i morgon får jag se dem i verkligeheten, spännande. Kram

  SvaraRadera
 5. Dina hjärtan är så fina.
  God fortsättning. Marianne

  SvaraRadera