lördag 25 augusti 2012

Äntligen!!!

Äntligen är alla cookies borttagna ur min dator så att det funkar att blogga igen! (Det gick ju jättefort bara vi (nåja, maken) satte igång men sådant som sommar, semester, paddockbygge, barnbarn mm) har satt hinder ivägen ett bra tag.) Äntligen är filten till Matildas lille Zackarias klar och överlämnad! Klar har den varit länge, ända sedan i mars. Det är tydligen svårare att komma till skott och ta sig 3 km än att sy en bebisquilt... Men men, bättre sent än aldrig och jag har någongång hört någon säga att det är tanken som räknas? Jag hoppas att det gäller fortfarande. ;) Äntligen har jag kommit igång att sy igen! Sömnaden har verkligen legat i träda den här sommaren. Jag har visserligen massor som är obloggat men det mesta har legat till sig ett tag. Men nu ska det bli andra bullar, både med bloggning och sömnad! Äntligen är hösten här! Hösten som är så vacker i all sin färgprakt och som liksom lugnar ner hela livet. Hösten är min absoluta favoritårstid. Luften blir hög, klar och underbar att andas. Lugnet lägger sig som en slöja över allt. Skönt. =)
Idag ska jag mest andas, mellan två dygnspass som jag är. Det blir mockning, en promenad med maken och förhoppningsvis lite sömnad. Vad gör ni andra en sådan härlig lördag?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker inte om att klaga men jag gillar inte nya blogger. Jag kan inte dela in texten i stycken. Hur jag än gör så blir det bara en enda massa. Hur gör ni andra?

  SvaraRadera
 2. Trevligt att du också har kommit igång efter sommaren, men det är skönt med ett uppehåll, lusten att sy kommer krypande och man kan sätta händerna i nya och gamla projekt. Du ska se att när du väl sätter fart så kommer det försvinna en hel del i högen, dock är det aldrig fel att ta ett uppehåll med en promenad för att umgås med övirga i familjen. Ser fram emot någon/några sykvällar tillsammans. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att Du sytt en helt underbar filt till Zackarias. Den ska Du vara stolt över och jag är helt säker på att Matilda blev glad.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 4. Roligt att hitta till din blogg, tack för din kommentar hos mig.
  Kram Edith

  SvaraRadera